Articole-Vanat.ro

Outdoor&More este de peste 10 ani aproape de iubitorii activitatilor in natura prin oferte variate de imbracaminte, incaltaminte si accesorii

Vanatorii si pasionatii de activitati in aer liber au anumite cerinte pentru imbracamintea lor. Este important ca aceasta sa fie windproof, impermeabila, sa respire, sa ofere siguranta printr-un contrast vizibil, iar aspectul exterior sa se adapteze imprejurimilor, tipului de vanatoare, pescuit, hikking, drumetii, dresajul cainilor sau orice alt gen de activitate in aer liber si oricarui tip de teren. La Outdoor&More incercam sa oferim acest gen de imbracaminte care sa inglobeze cele mai noi tehnologii. Proprietatile fiecarui model de imbracaminte sunt testate de catre producatori in functie de clima, durabilitate si functionalitate.

 Outdoor&More va propune o gama foarte variata de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru orice gen de activitate outdoor, de la producatori cu renume international: Deerhunter, Harkila, Pinewood, Seeland, Northern Hunting, Euro Hunt, Haix  si imbracaminte casual de la Orbis, Sunwill. Veti gasi marca potrivita pentru activitatile outodoor de care sunteti pasionati, de asemenea puteti gasi imbracaminte pentru gradinarit, de vara , pentru o petrecere casual, dar si tinute office, tinute cu specific HORECA prin modelele de la Sunwill.

Va sugeram sa acordati timp suplimentar in alegerea produselor necesare si pentru a studia detaliile produselor, de exemplu strech 4x4, anticapuse, antitantari, waterproof, windproof, softshell etc. Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie.

 Pasiune pentru NATURA.   pasiune pentru calitate