Articole-Vanat.ro

La Northern Hunting facem lucrurile diferit! Nu suntem restrictionati de norme si reguli nescrise, ci, in schimb, facem exact ceea ce credem ca creeaza cea mai buna experienta de utilizare, cele mai bune produse si cele mai ieftine preturi, tinand cont de calitatea inalta a produselor de vanatoare nordica. Pur si simplu credem ca lipseste ceva in sectorul vanatorii - o dezvoltare prin care au trecut deja majoritatea celorlalte sectoare!

PRODUSE CARE NU ARATA TRADITIONAL

Northern Hunting are dorinta de a crea haine de vanatoare care sa nu semene cu cele pe care le purta tatal tau acum douazeci de ani! Industria modei este in plina expansiune. S-au dezvoltat tipure si s-au incercat noi linii experimentale, in timp ce in sectorul vanatorii facem multe lucruri in acelasi mod de zeci de ani. Northern Hunting nu este un magazin de moda! Nu uitam niciodata ca este vanatoarea pentru care suntem aici si pentru care suntem pasionati, dar de ce sa nu facem haine de vanatoare mai inteligente si mai contemporane decat cele vazute in mod obisnuit in acest sector? La Northern Hunting, intentionam sa va prezentam un croi mai ingust, care sa se indeparteze de pantalonii de vanatoare si jachetele de vanatoare mari, largi - aceasta este mentalitatea ultimului mileniu!

 

Dupa cum sa mentionat de mai multe ori anterior, calitatea este cea mai importanta! Dezvoltam numai produse cu rezistenta la abraziune foarte ridicata - prin urmare, va putem oferi o garantie extinsa de 5 ani pentru toate produsele de vanatoare nordica. In acest fel, speram sa aratam ca nu sunt doar cuvinte goale, ci ca va puteti baza de fapt pe calitatea inalta a produselor noastre de vanatoare. Din punct de vedere al designului, cautam sa facem o schimbare de la liniile drepte traditionale la o colaborare mai organica si experimentala intre diferite sectiuni ale articolului de imbracaminte. Cautam linii care serpuiesc in interior si in afara, indiferent daca este fata sau spate, in incercarea de a crea haine de vanatoare cu un echilibru total in design.

Daca ca am reusit sa reflectam aceste valori in produse, te lasam pe tine sa decizi!

Nou
Camasa Magne

Camasa Magne

320 Lei