Articole-Vanat.ro

La inceput, Härkila a produs haine de vanatoare care erau atat silentioase, cat si impermeabile pentru vanatoarea de elan. Mai tarziu, compania a inceput sa produca haine de vanatoare pentru alte tipuri de vanatoare si sa extins in curand in Scandinavia si apoi in Insulele Britanice si in Europa continentala.

 

Härkila a sustinut intotdeauna calitatea, functionalitatea si potrivirea si, de-a lungul anilor, hainele si echipamentele noastre au servit atat vanatorului constient de calitate, cat si vanatorului profesionist deopotriva in majoritatea tipurilor de teren. Suntem specialisti si nu facem compromisuri. Ambitia noastra este sa realizam cele mai bune haine de vanatoare si, prin urmare, alegem cele mai bune materiale, producatori si designeri. Cand ai aceasta ambitie, nu poti fi cel mai ieftin.

 

Vrem sa fim lideri in inovatie, iar acest lucru se aplica materialelor, tehnologiilor inovatoare pe care le folosim, modului in care proiectam, comerciantilor cu amanuntul si experientei generale a consumatorilor. Vom lucra cu cei mai buni dealeri pentru a ne asigura ca consumatorii nostri primesc sfaturi si indrumari bune atunci cand isi aleg echipamentul Härkila. Vom lucra cu cativa dintre cei mai experimentati vanatori din domeniile lor respective pentru a ne asigura ca echipamentele noastre sunt printre cele mai bune de acolo. Vom lucra cu institutii de cercetare de varf si alte companii bazate pe cunoastere pentru a ne asigura ca utilizam tehnologii moderne si inovatoare intr-un sport de moda veche si vom incerca in mod constant sa depasim limitele pentru a ne imbunatati produsele.

 

Calatoria noastra. Härkila se afla intr-o calatorie interesanta intr-o industrie care este in mare parte legata de traditii. Este un act echilibrant de a fi inovator si, in acelasi timp, a respecta traditiile. Härkila are ambitia clara de a ramane una dintre fortele motrice din industrie si de a imbunatati experienta fiecarui vanator in domeniu, cu sau fara arme de foc. Scopul nostru este ca vanatorii din intreaga lume sa doreasca sa aleaga un produs Härkila data viitoare cand vor cauta echipamente noi.

Bocanci Big Game GTX 6

675 Lei 900 Lei

Ghete Rhino 6

670 Lei 895 Lei

Bocanci Trekking 10 Harkila

1060 Lei 1410 Lei