Articole-Vanat.ro

Primii pantofi creati cu adevarat pentru a se potrivi picioarelor umane.
Pantoful conventional din trecut a fost intotdeauna creat pentru o forma generala a piciorului.
Din primele zile si pana acum, nu s-au schimbat mult in forma pantofului.
Tehnologia NestFIT a lui Treksta s-a nascut in sfarsit din masuratori efectuate de la aproximativ 20.000 de picioare individuale; picioare ... la fel ca ale tale.

Tehnologia NestFit a pastrat curba naturala si unghiul de la picioare.
Spre deosebire de cea conventionala, ultima forma revolutionara NestFit permite matritei superioare, interioare si exterioare sa se potriveasca perfect cu picioarele dvs., oferind o potrivire personalizata, diferita de oricare alta.
De asemenea, NestFIT lasa degetele de la picioare sa se extinda natural pentru un echilibru mai bun si o aglomerare zero.

 

Tehnologia NestFit este o tehnologie revolutionara, oferind un confort maxim picioarelor tale. 
Prin cercetari intensive, s-a dovedit faptul ca tehnologia NestFIT reduce presiunea pe picioare cu 23%, iar nivelul de oboseala de pe muschi cu 31%.
NestFIT face o mare diferenta. 3-D ne-am scobit si am analizat picioarele a 20.000 de oameni si am creat o harta de contur pentru a permite celor 226 de oase si 33 articulatii ale picioarelor sa ramana in confort. 

De aceea NestFIT Last iti mentine picioarele perfect confortabile comparativ cu alti pantofi de trekking, NestFIT elimina presiunile de pe picioare cu 23% si nivelul de oboseala de pe muschi cu 31%, 
permitandu-te sa te bucuri de activitati in aer liber cu mai multa distractie si confort.