Articole-Vanat.ro

 

Urmarirea cerbului nu este o abilitate ce poate fi invatata peste noapte, daca nu sunteti pe deplin pregatiti un singur pas gresit ar putea determinavanatul dumneavoastra sa fug ape dealuri. Mai jos sunt cele cinci sfaturi pentru a va ajuta sa va apropiati de cerb.

CITITI VANTUL

Mirosul tau va fi dus departe daca e un vant puternic, deci este esential sa folosesti directia vantului in avantajul tau ori de cate ori este posibil. Va sugeram sa luati cu voi mici sticle de plastic pline de creta care, atunci cand sunt stranse, pulverizeeram sa luati cu voi mici sticle de plastic pline de creta care, atunci cand sunt stranse, pulverizeaza foarte slab pulbere. Daca nu aveti o sticla de creta, cateva fire de iarba aruncate in aer va vor arata in ce directieeram sa luati cu voi mici sticle de plastic pline de creta care, atunci cand sunt stranse, pulverizeaza foarte slab pulbere. Daca nu aveti o sticla de creta, cateva fire de iarba aruncate in aer va vor arata in ce directieaza foarte slab pulbere. Daca nu aveti o sticla de creta, cateva fire de iarba aruncate in aer va vor arata in ce directie sufla vantul.

Odata ce cunoasteti directia vantului, puteti incepe sa va indreptati in directia corecta si fara a va trada pozitia.

ASCUNDEREA

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source

MISCAREA

Faceti toate miscarile scurte, lente si deliberate. Fii sigur pe tine in directia in care te misti. Orice actiune brusca, rapida va atrage fara indoiala atentia nedorita.
Simtiti pamantul.
De cate ori nu ai urmarit ceva indeaproape, si tot efortul ti-a fost spulberat de o creanga? Simtiti pamantul, atingeti-l cu picioarele inainte de a va pune toata greutatea pe pamant. Tine-ti ochii atintiti pe prada si simtiti pamantul cu fiecare pas.